August 3, 2017

Gas-, waterfitters- en loodgietersbedrijf Amsterdam

Smits Installaties B.V. is een landelijk erkend gas-, waterfitters- en loodgietersbedrijf in Amsterdam. Wij bestaan al sinds 1924 als loodgietersbedrijf Amsterdam! Sindsdien verrichten wij hoogwaardige technische installatie- en loodgieters werkzaamheden. Op alle vlakken verzorgen we dit in de breedste zin van het woord. Dit doen we voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
Oerdegelijk vakwerk is waar wij als loodgietersbedrijf Amsterdam voor staan.

Onze loodgieter in Amsterdam betekent voor u:

  • Oerdegelijk vakwerk;
  • Kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal;
  • Een tevreden klantenkring sinds 1924;|
  • Een 24/7 service bij onze werkzaamheden.
  • VCA, Veiligheid, gecertificeerd

Veiligheid loodgietersbedrijf Amsterdam

Smits Installaties B.V. is VCA gecertificeerd, wat garant staat voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid. Ook zijn wij aangesloten bij Uneto-VNI. Dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Wij hebben twintig monteurs, bedrijfsleiders en loodgieters in Amsterdam in dienst. Zij zijn allen in het bezit van het Veiligheid I Certificaat. Daarnaast zijn onze leidinggevenden tevens in het bezit van het Veiligheid II Certificaat. Kwaliteit, veiligheid, zekerheid en betrouwbaarheid staan voorop bij Smits Installaties B.V.

Wilt u informatie of een vrijblijvende offerte voor uw werkzaamheden ontvangen? Bel ons op nummer 020 – 66 52 661. Ook kunt u ons mailen via het emailadres: info@smits-installaties.nl. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en lichten onze werkwijze graag persoonlijk toe.

Naast de loodgieters werkzaamheden verzorgen wij ook dakbedekkingen, cv installaties en verstoppingen.
Wilt u meer informatie hierover dan kunt u contact opnemen via de gegevens op onze contactpagina.

Voor onze klanten hebben wij een 24 uurs service in het geval van calamiteiten. Hierop zijn wij dag en nacht bereikbaar buiten de reguliere kantoor uren. Het is dus niet de bedoeling dat er op dit nummer gebeld word tussen 8:00 en 18:00 door de weeks. In het weekend kan dit weer wel. Het telefoon nummer is: 088-298 1669

Onze loodgieter Amsterdam is tevens werkzaam in Amstelveen, Haarlem, Zaandam en Purmerend.